Jdi na obsah Jdi na menu

Naoki IV.

17. 3. 2013

 Naoki 4

Od té doby o se Naoki dostala do Ambu,uběhlo už 6 let.Z naoki se stal velmi silný ninja,nejsilnější z Ambu,byla po celém ninja světě známá jako černá krev.V ostatních vestnicích byla vyhlášena za nebezpečnou osobu,takže pokut ji někdo zahlídne musí utéct.Bohužel,ale při poslední bitvě zemřel  ninja,který se staral o Naoki v Ambu.Naoki to bohužel nesla tak špatně,že ji Hokage vyhodil z Ambu a dal ji do budoucího týmu 9,ale až zítra,jelikož dneska jsou maturitní zkoužky.Naokičina síla se zlepšilo,ale její styl oblékání ne,bohužel se nezměnilo taky její názor na lidi

(„lidé jsou zrůdy,všechny bych je zabyla“)

 

Daisuke se taky hodně změnil,s rodiči nemluvil ani se o ně nezajímal,ve škole se zlepšil,dostal se do kruhu oblíbených,holky ho milovaly,ale mu to bylo jedno,on chtěl totiž jen jedinou a to byla Naoki,ale tu už nikdy neuvydí.Se Sasukem se staly velkými kamarády spíž nejlepšímy kamarády.Dnesk,ale měl přijít ten den ,kdy se stane ninjou.

 

Daisuke se nebál maturity věděl totiž,že projde.Iruka –sensei si zavolal Daisukeho.daisuke udělal 10 pravých klonů.Prošel.Potom co udělal maturitu mohl jít domů,cestou si zašel ještě zatrénovat,když přišel domů čekaly ho před dveřmi jeho rodiče. „vydím že jsi prošel,jsme na tebe hrdí synu.“ Řekl otec,ale Daisuke vypadal jako by ho vůbec neposlouchal,ani se na ně nepodíval a šel nahoru lehnout si.Daisuke nevěděl,že když spí tak za ním chodí rodiče mu dávat pusu na dobrou noc. „dobrou noc Daisuke“ řekla maminka Daisukeho.

 

Naoki zatím v tu dobu co Daisuke spal byla na pohřbu,pohřbu o kterém věděl jenom hokage a pár Ambu a Naoki+Rodina dotyčného ninji.Když pohřeb skončil šla Naoki do svého nového bytu spát.

 

Na druhý den ráno šla Naoki do ninja školy aby jí byl udělen tým.Když vešla do třídy sedla si svoje staré místo vedle Sasukeho a Kisna.Ale bohuže na jejím místě seděl Daisuke a tak si Naoki sedla dozadu,k naoki chodili  všechny děti až na Sasukeho ,Daisukeho.Naoki,ale na žádnou z odpovědí neodpověděla.Když do třídy vešel učitel Iruka nevšimnul si Naoki,která seděla až vzadu.

Iruka začal číst týmy(týmu,kterou jsou  v mém příběhu jsou stejné jako v normálním anime),

tým 9

Daisuke Ōkami

Kisno Kin

Naoki Uchiha

Všichni se podívaly na Naoki,dokonce i Sasuke se na Naoki podíval,ale Daisuke se na Naoki díval nejdéle. „Tak,když už jsou týmy určené počkejte tady,až příjdou vaši nový senseiové.Když Iruka odešel otočily se všichni na Naoki,ale Naoki se dívala jenom na Daisukiho,ale né normálním pohledem,pohledem vraha.Asi po půl hodině zbyli už v místnosti jenom dva týmy.Tým 7 a tým 9.

Když v tom vletěl oknem ninja,Naoki vstala s usmátou tváří,Yu-sensei vy jste náš sensei?

„Naoki,rád tě znovu vidím.Jsi krásná jako vždy.“ A pak se Yu-sensei podíval na zbytek týmu a řekl

„Jdeme zavedu vás na naše nové cvičiště“ tým 9 se zvedl a odešel za jejich novým senseim.

 

Když došli na místo Yu-sensei si sedl  na velký kámen a pak řekl „Tak tohle je naše nové cvičiště a já jsem váš nový sensei.Teď se mi představýte,jméno a příjmení,co máte a nemáte rádi,vaše koníčky a váš sen.“

Jako první se tedy pedstavil Yu-sensei

„Moje jméno je Yu Nara.Mám rád Shogy a nemám rád kočky.Mezi moje koníčky patří trénink a mým snem je stát se Hokagem,a teď vy“

potom se slova ujala Naoki

„Moje jméno je Naoki Uchiha.nemám ráda lidi a mám ráda trénink.mezi moje koníčky patří shogy a mím snem je zabít Mina Namikazeho.

 

 

 

Pak Daisuke

„jsem Daisuke Ōkami,mám rád rámen a nemám rád Ambu a svoje rodiče,trénink je můj koníček a mým snem je vzít si jednu holku.“ A nakonec Kisno „jsem Kisno Kin.mám rád jednu holku a nesnáším když prohraju,moje koníčky jsou lázně a shogy,mým snem je stát se legendárním saninem.

 

Kisno se podíval na Naoki zamilovaným obličejem a Naoki mu opětovala stejným obličejem.

„Tak,zítra tu buďte v 11.00 hodin.Můžete odejít a ty Naoki počkej chvilku.“

„počkám na tebe  v Icharika ramenu jo?Zvutě.“ „Jo dobře“

až když všichni odešli a zůstaly tam jenom Yu a Naoki  začal mluvit Yu „Naoki slíbil jsem Tsukimu že se o tebe postarám a budu tě chránit.“

„já vým,“

„mám tě rád jako vlastní dceru a nechci o tebe přijít tím,že tě dají na hlídání zase do Ambu,je ti jasné co tím myslím?“

„Jo vým“ Naoki Yu objala a řekla „taky těmám ráda jako svého otce“ a pak ho pustila,ještě chvýly se na sebo dívaly a pak Yu řekl“uvídíme se doma“ a pak zmizel.Potom i Naoki,která šla za Kisnem.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář