Jdi na obsah Jdi na menu

Naoki V.

17. 3. 2013

 NAOKI 5

„Naoki?Jak je to vlastně dlouho?“ Ptal se Kisna

„Asi 6 let.“

„A co si během doby dělala?“Kisny se na Naoki podíval a usmál se a pak ještě řekl“Naoki ty jsi vypadala jako,že znáš Yu-senseie.Od kuď?“

naoki chvilku neodpovídala,pak snědla jeden ramen a řekla.

„No.Během té doby jsem hlavně trénovala.Stala jsem se známou po celém světě,nikdy jsem neprohrála,ale při poslední bitvě jsem bojovala proti Raikagemu,no a on zničil všechnu moji jednotku i s mům náhradním otcem,nebo spíže s mím vychovatelem.Raikageho ho probodl nedalo se nic dělat,ale taky si užil svůj trest.Zničila jsem mu celou armádu a ještěě ktomu jsem ho dosti zranila a zbytek si nepamatuji,jelikož jsem díky dlouhému používání šaringanu upadla do bezvědomý a probudila se až tady.“

„To je mi líto Naoki,nechtěl sem“

„To nic.Kisne?Říkal jsi že máš rád jednu holku.Jaká to je? A ještě k Yu-senseiovy.On je můj druhý vychovatel.Výhoda toho je,že znám hodně jeho taktik,ale nevýhoda,že je z klanu Nara a tak je velmi inteligentní.“

„Naoki to ti nemůžu říct,jelikož si no,….holka no,jsi holka a vykecala bys to.“

„C já.Já se od holek liším hodně.Holky jsou slabé a já jsem silný a navíc furt jenom Sasuke Daisuke milujeme tě!!Já chci spíž pomstu,pomstu za mého strýce Tsukiho.“

Takhle si povídali asi další hodinu a pak už chtěli jít domů,ale ještě předtím si řekli tohle.

„Naoki říkala jsi,že ráda hraješ Shogi.Co takhle si někdy zahrát?“

„To bych byla ráda“

„A Naoki můžu tě doprovodit domů?“

„Dobře.A ty výš kde bydlím?“

„Ne,ale ukážeš mi to.“

A pak šli,když tak šli uviděl je Daisuke a to co vyděl mu bylo nepříjemné,takhle je sledoval ještě asi  5 minut a pak to vzdal a řekl si v mysli.

„Budu trénovat ještě líp než Kisno-baka a pak mě bude Naoki chtít“

 

Naoki se rozloučila s Kisnem a zavřela dveře vydala se do pokoje,ale zastavila se před zrcadlem.

Vyděla tam jak vypadá a musela uznat,že je to strašné.Naoki se podívala na hodiny a řekla

„No Yu se vrátí až za 3 hodiny,já si zatím koupím nov.oblečení.“

 

Naoki po chvilce obchodování přišla domů a tam ji čekalo menší překvapení.Seděl tam Yu a Danzo a něčem se hádaly.Naoki vstoupila do místnosti a pozdravila.Yu řekl Naoki až jde do pokoje,že tam za chcilku příjde,že se má připravit.Naoki tedy šla,ale bohužel čekaání na Yua jí tak unavilo ,že usnula.

 

Na druhý den se Naoki probudila v 7 hodin,ale vstala 7:30 hodin.Naoki vstala a umyla se,po umytí se oblékla do nového oblečení.Měla n sobě: třištvrťové kalhoty(černé se zeleným pruhem na bocích(,na něm pozdro na vybavení,potom černé krátké triko,které ji zvýrazňovaly prsa a na zádech znak Uchiha klanu,přes to rozepnutou mikinu,taky s krátkým rukávem(černou a zelenou)a na zádech Uchiha znak a na konec černou čelenku listové kolem krku.

Ted se stačilo jenom učesat a překontrolovat vybavení a jít dolů.Po 1 hodině se Naoki vydala dolů kde ji čekal Yu.Když ji Yu uviděl vyprsknul celou kávu.Potom se postavyl a řekl“Naoki,ty jsi překrásná“Naoki mu poděkovala a chtěla si dát něco k jídlu,ale Yu ji zastavil. „Naoki,znáš pravidla,žádné jídlo,když máš ráno trénink.“Naki se zašklebila a šla si sednout.Podívala se na hodiny a ty ukazovaly za 1 minutu 10 hodin.Naoki se s Yuem přemýstila ke cvičišti kde už čekal zbytek týmu.

„Sensei jdete pozdě“ ozval se Daisuke.

„Nejdu je přesnš 9:59 hodin,jsem tu dřív.“

Daisuke ho už ignoroval a podíval se na Naoki,musel se přitom začervenat.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Apleandhuple - High blood weight (hypertension)

8. 10. 2018 4:42

Compression est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre coeur bat, il pompe le sang par vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/le-cialis-sans-ordonnance/

Asymnicensic - Consonant Ways to Farther down Blood Distress

28. 7. 2018 5:21

Compression est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre coeur bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-cialis-pas-cher-paris/